Snabb leverans av unika komponentdelar

Ett vanligt problem som uppstår inom tillverkande industri är att komponentdelar går sönder. Det är då av största vikt att nya komponenter kan såväl produceras som levereras väldigt snabbt. Här kan Recion hjälpa till med såväl standardprodukter som finns i lager, men främst genom vår kompetens att även producera unika komponentdelar för direkt leverans.

När det gäller specialdelar kommer expertisen på Recion till sin rätt, där en av våra styrkor är att vi kan producera dessa delar på kort tid. Den typen av speciella komponentdelar är svåra att hitta och kan ta tid att beställa. Om vi på Recion mot förmodan inte har produkten du eftersöker i lager, kan vi snabbt producera den. 

Exempel på komponenter vi snabbt kan leverera:

  • Rör, rörändar och rörlock
  • T-stycken och Y-stycken
  • Alla grader av böjar – Se våra maskiner och mått
  • Koncentriska och exentriska konor
  • Svetsflänsar och andra flänsar

Kontakta oss vid frågor eller förfrågningar

Recions designers hjälper dig

Om inte vi på Recion har din efterfrågade produkt på lager för direkt leverans kan våra designers hjälpa till. Det genom att utgår från en tillgänglig lagerdel och designa om, samt ändra det som finns tillgängligt, för snabbast möjliga leverans.

Även om du som kund inte är medveten om vilken typ av del eller rör som behövs, i form av tjocklek, material, testprotokoll, kan ni med fördel använda Recions expertis. Vi är proffs och därför behöver ni ingen rörledningsexpert då ni fullt ut kan lita på vår kunskap och tillförlitlighet. Dessutom levererar vi snabbast möjligt tack vare vår stora produktionskapacitet och kommer att göra allt för att minimera er minskade, eller avstannade, produktion i väntan på reservdelarna.

Unikt lager i Ylivieska

Ett av de stora mervärdena för våra kunder är att Recion kan tillverka en reservdel av lagermaterial, snabbt under tidspress där lagret i Ylivieska kan beskrivas som unikt. I Norden finns inte något liknande för dessa värmebeständiga material där speciellt kraftiga väggar, och mer krävande egenskaper för värmestyrka, är till vår och kunders fördel med möjlighet att tillverka exempelvis krympbara spolar, böjar, ändar och anslutningar direkt vid beställning. Ofta har detta material annars långa leveranstider med närmaste lager i centraleuropa. 

Har du specifika förfrågningar är du alltid välkommen att kontakta oss för snabbast möjliga service.