Recion förbättrade sitt Ecovadis hållbarhetsbetyg till silvernivå!

Recion förbättrade sitt Ecovadis hållbarhetsbetyg till silvernivå!

Ecovadis, världens ledande hållbarhetsbedömare, tilldelade Recion ett silverbetyg för sitt hållbarhetsarbete. Recion brukade ha en bronsnivå, som nu uppgraderades till silver.


Det internationella EcoVadis utvärderar företags ansvar inom fyra områden: miljö, anställda/mänskliga rättigheter, etisk och hållbar anskaffning. Silvernivån delas ut till företag som rankas i topp 25 procent, mätt med genomsnittet av dessa delområden.

Jari Salo, VD för Recion, kommenterade prestationen:

”Ecovadis silvermedalj är ett stort erkännande, som vi tacksamt tar emot. Vi ser detta som en prestation för vårt arbete med utvecklingen av miljöfrågorna i vårt företag. Och arbetet kommer på intet sätt att sluta här, utan kommer att fortsätta aktivt under de kommande åren. Vårt mål är att vara en trendsättare i branschen även i framtiden”

Så vi fortsätter med våra mål mot år 2024!

Läs mer om Ecovadis:

https://support.ecovadis.com/hc/en-us/articles/210460227-Understanding-EcoVadis-Medals