Nimitys Recionin suunnittelussa

Olli-Pekka Suhonen (ins.) on aloittanut 8.4.2024 Recion Oyn suunnitteluosaston päällikkönä ja raportoi tehtävässään Recion Oy:n projektiliiketoiminnan vetäjälle Mika Strengille. Olli-Pekka tulee toimimaan esihenkilönä Recionin suunnittelutoimintojen henkilöstölle.

Olli-Pekalla on reilu 15 vuoden kokemus mekaanisesta suunnittelutoiminnasta erikoistuen putkisto- ja tehdassuunnitteluun sellu- ja paperiteollisuudessa, voimalaitos ja energiateollisuudessa sekä prosessiteollisuudessa.  Hän on työskennellyt uransa aikana mm. Beneq Oy:lla, Afry Finland Oy:lla, Andrinz Oy:lla, Sterin Europe Inc:lla sekä Saimatec Engineering Oy:lla. Hänellä on erittäin laaja kokemus putkistosuunnittelussa käytettävistä suunnittelujärjestelmistä kuten PDMS, Autocad, Aveva E3D, Navisworks, sekä Recionille läheisistä standardeista kuten EN12952, EN 13480 ja ASME.

Viime vuodet hän on työskennellyt puolijohteiden parissa Beneq Oy:lla, jossa hän oli tuotekehitys- ja suunnittelutehtävissä. Toivotamme Olli-Pekan tervetulleeksi kasvavaan Recionin tiimiin ja toivotamme hänelle menestystä uudessa tehtävässään.