Sinkityspajan linkosinkityspata täysin uusittu

Sinkityspajan linkosinkityspata uusittu

Sinkityspajallamme Ylivieskassa saatiin päätökseen uniikki linkosinkityspadan uusintaprojekti. Projektiin kuului uuden padan muuraus sekä lämmityskopan uusinta varmistamaan laadukas sinkitystoiminta myös jatkossa. Uniikin projektista teki se, ettei vastaavaa löydy muualta. Siten valmista ratkaisua vaihtoprojektille ei ollut tarjolla vaan se piti suunnitella ja toteuttaa täysin itse

Sinkityspata itsessään on keraaminen ja se on valmistettu muuraamalla eriste- ja tulenkestävistä tiilistä. Padan tilavuus on 55 tonnia ja sen lämpötilan on jatkuvasti oltava 550 astetta, jotta sinkki saadaan pidettyä sulana. Sinkin sulana pitämiseen vaaditaan erillinen lämmityskoppa.

Tällaisen työn osaajia, puhumattakaan työvälineistä ei juuri Suomesta löydy. Vastaavia projekteja tulee harvoin, jos ikinä, vastaan. Jokainen työn vaihe ja toimenpide piti olla etukäteen hyvin suunniteltu, minkä teki haasteelliseksi työn uniikki kokonaisuus.

Tällä hetkellä työ on kuitenkin saatu onnistuneesti päätökseen ja linkosinkityspuolellamme on toiminnassa juuri uusittu hyvin lämpöä pitävä pata, joka takaa pienten ja kierteellisten osien entistäkin laadukkaamman sinkityksen niin yritys- kuin yksityisasiakkaille.

Ylivieskan sinkityspaja -Sinkkipinnoite pienille ja suurille projekteille

Palvelemme asiakkaita vuosikymmenten kuumasinkityskokemuksella ja nopeilla toimitusajoilla. Konepajallamme on kaksi erillistä pintakäsittelylinjaa, joilla pystymme sinkittämään monen kokoisia ja muotoisia kappaleita korkealla laadulla.

Oli tarpeesi sinkitykselle sitten suuri tai pieni, tarjoamme aina ammattitaitoisen ratkaisun. Ylivieskan konepajallamme on kaksi erillistä sinkitysprosessia: tavanomainen kastosinkitys suurille osille (6,5 m x 1,5 m x 2,0 m) sekä linkosinkitys pienemmille osille (0,5 m x 0,5 m).