Projektit

Täyden palvelun teollisuuden putkistoprojektit

Projektit

Toimitamme kaikki palvelut teollisuuden putkistoprojektien tarpeisiin – esiselvityksistä suunnitteluun, projektinjohtoon ja aina asennukseen ja osien esivalmistukseen. Näiden lisäksi tarjoamme käyttöösi tavarantoimittajaverkostomme sekä laajan materiaaliosaamisemme. Asiantuntijoidemme saumaton yhteistyö läpi koko toimitusketjun tuottaa välitöntä lisäarvoa ja takaa poikkeuksellisen laadun.

Putkistoprojektien vaativimmat standardit

Vain paras on kyllin hyvää. Siihen tarvitaan koko projektin elinkaaren hallintaa ja ensiluokkaista omaa osaamista

Tarjoamme palveluitamme joka tarpeeseen – joko avaimet käteen -toimituksina ja ratkaisuina tai erillisinä palveluina. Asiantuntevat suunnittelu- ja hankintaosaamisemme ovat myös saatavilla erillisinä palveluina. Räätälöimme ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan.

Korkeapaineputkistot

Olemme edelläkävijöitä korkeapaineputkistoprojekteissa. Pitkä kokemus eri teollisuudenaloilta ja teknologioista mahdollistaa osaamisemme kehittämisen – tietysti asiakkaidemme eduksi. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia haastaa osaamistamme ja kehittyä aina paremmiksi.

Bio- ja kiertotalouden ratkaisuille on jatkuvasti kasvava kysyntä ja alan edelläkävijänä olemme mukana kehittämässä niitä. Olemme näin rakentamassa parempaa tulevaisuutta.