Korkeapaineputkistot

Vuosikymmenten kokemus putkistojen valmistuksesta

Korkeapaineputkistot

Olemme Euroopan yksi monipuolisimmista putkistojen esivalmistajista. Toimitamme ratkaisuja laajalti eri teollisuudenaloille. Asiakkaitamme ovat mm. Euroopan johtavat kattilavalmistajat ja teollisuuden yritykset eri sektoreilta. Valmistamme kaikkea yksittäisistä kappaleista kattaviin putkistokokonaisuuksiin. Toimitamme joustavasti ratkaisut tarpeesi mukaan, myös tiukalla aikataululla.

Pääasialliset tuotteemme ovat putkistoesivalmisteet ja -komponentit sekä niihin liittyvät palvelut, kuten koneistus, lämpökäsittely ja tarkastukset. Käyttämämme kylmä- ja kuumamuovausmenetelmät vähentävät hitsaussaumojen tarvetta merkittävästi. Tämä vähentää kustannuksia ja lisää käyttöturvallisuutta.

Kaikkien materiaalien koneistus

Osaamisemme ja hyväksyntämme kattavat materiaaliluokat yleisimmistä materiaaleista aina X11CrWMoVNb9-2 ja super duplexiin saakka. Oma materiaalivarastomme auttaa erityisesti putkenpäätyjen, T- ja Y-kappaleiden sekä yhteiden valmistuksessa.

Induktiotaivutus

Konepajallamme on kolme induktiotaivutuskonetta. Suurimmalla voi taivuttaa DN900-putkiin asti, seinämän ollessa jopa 90 mm. Viidellä kylmätaivutuslaitteellamme voi taivuttaa DN200 asti. Hyväksyntämme kattaa kaikki metallimateriaalit. Tarkemmat tiedot: Koneet ja mitat »

Olli Poutiainen

Recion-yhteyshenkilösi

Korkeapaineputkistojen valmistus

Myynti, Valmistus

Olli Poutiainen

olli.poutiainen@recion.com

T. +358 400 374 730