Andreas Berglund aloittanut aluemyyntipäällikkönä Ruotsissa

Recion Oy:n tavoitteena on myynnin kasvattaminen ja aseman vahvistaminen Suomen, Skandinavian ja Euroopan putkistourakointimarkkinoilla. Myynnin vahvistamiseksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on Recionin myyntiin nimitetty Andreas Berglund (46) alkaen 17.1.2022. Andreas raportoi Recionin toimitusjohtajalle Jari Salolle.

Andreaksella on laaja kokemus myynnistä ja johtotehtävistä eri toimialoilta. Recionille Andreas siirtyy EG Enerkey -yhtiöstä.

Andreas: ”On erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus työskennellä Recion Oy:lle Skandinavian markkinassa. Recion on erittäin osaava ja maineikas yhtiö alallaan. Yhtiön osaamiselle on kysyntää energia-, prosessi- ja valmistavassa teollisuudessa, biotuotannossa sekä erityisesti kasvavassa vihreässä siirtymässä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olen erittäin innostunut tästä vaativasta tehtävästä ja odotan erittäin mielenkiintoista matkaa Recionin mukana.”

Jari: ”Olen erittäin tyytyväinen Recionin kehittymiseen vaativassa putkistourakointimarkkinassa vuonna 2021. Yhtiön siirtyessä uuden kasvun vaiheeseen, olen erittäin iloinen saadessamme Andreaksen johtamaan Recionin myyntityötä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Toivotan Andreakselle onnea ja menestystä tehtävässään, jossa tukena on Recionin erittäin osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö.”

Recion Oy

Jari Salo
Toimitusjohtaja