Historia

Pitkä matka takana, loistava tulevaisuus edessä

Historia

Recion on oleellinen osa suomalaista ja pohjoismaista teollista historiaa. Tinkimätön insinööritaito on aina ollut erottamaton osa teollisia investointeja ja rakentamista. Olemme ylpeitä juuristamme ja niistä jäljistä, joita olemme yli vuosisadan ajan jättäneet.

Huber ja YIT

Recionilla on pitkä historia projektien toteuttamisesta ja putkistojen esivalmistuksesta. Huber ja YIT-konserni olivat osana Recionin alkuhistorian tarinaa. Huber perustettiin vuonna 1879 ja YIT 1912. Molemmat yritykset kulkivat omaa tietään, kunnes 1995 YIT osti Huberin liiketoiminnan. Tästä teollisuuden palveluita tuottavasta yrityksestä tuli YIT Industria vuonna 2003.

Caverion

10 vuotta myöhemmin Caverionin syntyessä, kun YIT-konserni eriytti rakentamisen palvelut teollisuuden palveluista, jälkimmäinen sai nimekseen Caverion Industria. 

Recion

Mimir Invest osti Caverion Industrian liiketoiminnot vuoden 2018 lopulla. Tästä syntyi uusi, itsenäinen yritys Recion, joka aloitti toimintansa vuoden 2019 alussa. Recion jatkaa toimintaansa ylpeänä ja vastuullisesti edeltäjiensä viitoittamalla tiellä.