Ydinosaaminen

Esivalmistelusta asennukseen ja ylläpitoon

Ydinosaaminen

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme vaativissa projekteissa. Pitkä kokemus ja talon sisäinen osaaminen mahdollistavat onnistumiset haastavissakin tilanteissa. Kunnianhimoiset projektit mahdollistavat jatkuvan oppimisen ja kehittymisen.

Projektien läpivienti

Meillä on kattavat valmiudet tuottaa kaikki palvelut projekteihisi. Korkeatasoinen projektien valmistelu, työn ja turvallisuuden johtaminen, suunnittelu, hankinta, esivalmistus, asennus sekä dokumentointi mahdollistavat sujuvan projektien läpiviennin. Pystymme tarjoamaan koko toimitusketjun teollisuuden investoinneille.

Projektien valmisteluvaiheessa projektiammattilaisemme priorisoivat ja muodostavat syvällisen ymmärryksen tarpeistanne ja projektinne tavoitteista. Huolellinen alkuvaiheen työ auttaa kaikkia sidosryhmiä projektin aikana. Visualisoimme työn kulun suhteessa muihin sidosryhmiin ja kokonaisaikatauluun hallitun läpiviennin varmistamiseksi. Projektin alkuvaiheessa tehdyt päätökset vaikuttavat eniten lopputulokseen, minkä vuoksi valmisteluvaihe on äärimmäisen tärkeä. Asiakas saa lisäarvoa asiantuntijaryhmämme tuottamista parhaista teknisistä ja taloudellisista ratkaisuista.

Aika, budjetti ja laatu

Projektiemme toteutuksen pohjana on kultainen kolmio: aika, budjetti ja laatu – turvallisuutta unohtamatta. On yhtä tärkeää, että projekti valmistuu ajallaan, kuin että projektin budjetti pitää. Tämän lisäksi laatutiimimme varmistaa, että toimitus vastaa annettuja laatuvaatimuksia, ja ennen kaikkea turvallisesti.

Laitoksen käynnistysvaiheessa varmistamme, että kaikki työvaiheet on saatu valmiiksi, jotta koekäyttö, käynnistys ja käyttöönotto voidaan aloittaa turvallisesti. Varmistamme, että kaikki dokumentit ovat ajallaan valmiina loppuhyväksyntää varten.

Projektin jälkeen

Työmme ei lopu projektin valmistumiseen. Tarvittavat korjaukset suoritetaan nopeasti. Lisäksi autamme mahdollisissa muutostöissä. Tukemme kattaa myös tuotteen takuun jälkeisen elinkaaren.

Oman talon osaaminen

Yksi liiketoimintamme kulmakivistä on aina ollut korkea oma asiantuntijuutemme. Saumaton laadunvarmistus ja kattava tuotevalikoimamme vaatii laajan osaamisen asiantuntijoista suunnittelijoihin, työpajahenkilöstöstä projektityöntekijöihin niin toimistolla kuin työmaillakin. Meillä on tarjota asiakkaillemme koko toimitusketju alusta loppuun asti.

Palvelutarjontamme alkaa suunnittelusta, mikä mahdollistaa parhaat edellytykset toteutukselle. Hankintaosastomme etsii yhteistyössä projektinjohdon kanssa kilpakykyisimmät hinnat asiakkaalle toteutettaville ratkaisuille. Projektin tiivis yhteistyö yhdistettynä varastomme korkeapaineputkistomateriaalien nopean saatavuuden kanssa mahdollistaa kriittisten komponenttien saatavuusaikojen puristamisen lyhyiksi.

Esivalmistus tehostaa projektien läpivientiä

Valmistamme tarvittavat esivalmisteet ja putkistokomponentit tehokkaasti ja joustavasti omassa konepajassamme, valvotussa tehdasympäristössä. Työmaalla asennushenkilöstömme tarjoaa täyden palvelun asennusratkaisut yhdessä huolellisesti valitun kumppaniverkoston kanssa. Näillä ratkaisuilla kaikki tarvittava tulee ajoissa valmiiksi.

Jari Salo

Recion-yhteyshenkilösi

Projektien läpivienti ja osaaminen

Toimitusjohtaja

Jari Salo

jari.salo@recion.com

T. +358 50 543 4998